1 » Polityka prywatności2

Producenci

AlpinestarsAuto GaugeDEPO RacingGITcarGoodridgeIRPLongacreMillers OilsmircoMoleculeMOMOMOTULOMPORECAQSPRajdowySklepRecaroRedSpecRRSSabeltsandtlerSimpsonSparcoStand21stiloTerratripTurn OneVDO

Nasze hity

Pasy TURN ONE SPEED 6-PUNKTOWE FIA 3/3"

Pasy TURN ONE SPEED 6-PUNKTOWE FIA 3/3"525,00 zł brutto426,83 zł netto

Torba TURN ONE dla pilota

Torba TURN ONE dla pilota110,00 zł brutto89,43 zł netto

Siatka na kaski TURN ONE

Siatka na kaski TURN ONE132,00 zł brutto107,32 zł netto

Kombinezon TURN ONE V-START 2.0 FIA CZARNY/SZARY

Kombinezon TURN ONE V-START 2.0 FIA CZARNY/SZARY1 229,00 zł brutto999,19 zł netto

Kombinezon OMP Sport FIA - niebieski

Kombinezon OMP Sport FIA - niebieski1 269,00 zł brutto1 031,71 zł netto

Rękawiczki OMP SPORT FIA

Rękawiczki OMP SPORT FIA265,00 zł brutto215,45 zł netto

Kontakt

Polityka prywatności


Polityka prywatności


Niniejsza Polityka prywatności przedstawia zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych od klientów sklepu internetowego RajdowySklep.pl.

Administratorem danych osobowych jest PRO Wojciech Puchalski z siedzibą w 62-052 Komorniki, ul.Polna 95, NIP 6651426772, REGON 301903841 - właściciel RajdowySklep.pl.

Dokładamy wszelkich starań w celu zapewnienia poszanowania prywatności i ochrony udzielonych informacji osobowych Klientów, podczas korzystania z domeny www.RajdowySklep.pl i dokonywania zakupów w ramach Sklepu.

Sklep internetowy nie zbiera w sposób automatyczny żadnych danych, z wyjątkiem danych zawartych w plikach cookie podczas samego korzystania z domeny.

Właściciel RajdowySklep.pl zbiera za pośrednictwem domeny oraz innych form komunikacji, w przypadku dokonywania zakupów i procesu rejestracji na Sklepie następujące dane osobowe:

  1. nazwisko i imię
  2. adres
  3. adres do wysyłki
  4. adres poczty elektronicznej
  5. numer telefonu
  6. NIP i nazwa - jeżeli Klientem jest firma
  7. numer rachunku bankowego.

Podanie powyższych danych jest dobrowolne, jednak konieczne dla realizacji transakcji. Powyższe dane są wykorzystywane w celu prawidłowej obsługi zamówienia.

Gromadzone dane osobowe wykorzystywane są w celach:
- zawarcia oraz realizacji umowy sprzedaży,
- wysyłki zamówionych towarów,
- realizacji płatności,
- obsługi reklamacji i zwrotów,
- wystawiania i przechowywania faktur i innych dokumentów księgowych realizując tym samym obowiązki przedsiębiorcy przewidziane prawem,
- przeprowadzania działań marketingowych jak również przesyłania informacji handlowych w przypadku wyrażenia przez Państwa odrębnych zgód.

W celu realizacji umowy sklep internetowy może udostępniać zebrane od Państwa dane do takich podmiotów jak: firmy realizujące wysyłki, księgowo-rachunkowe, operatorzy systemów płatności, firmy obsługujące reklamacje, naprawy gwarancyjne itp. W takich sytuacjach ilość przekazywanych danych ograniczona jest do wymaganego minimum.

Administrator zapewnia, że powierzone mu dane są należycie chronione i powierzenie ich podmiotom zewnętrznym nie zwalnia Administratora z odpowiedzialności za prawidłowe ich przetwarzanie przez te podmioty oraz zapewnienie braku dostępu do tych danych przez podmioty nieuprawnione.

Ponadto, podane przez Państwa informacje mogą zostać udostępnione właściwym organom władzy publicznej, jeżeli obligują do tego aktualne przepisy prawa.

W ramach domeny mogą pojawiać się okresowo linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od domeny i nie są w żaden sposób nadzorowane przez nasz sklep internetowy. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności, z którymi zalecamy się zapoznać. Sklep internetowy nie ponosi odpowiedzialności za zasady postępowania z danymi w ramach tych stron.

 

Newsletter

Aby otrzymywać newsletter RajdowySklep.pl wymagana jest odrębna zgoda oraz należy podać przynajmniej swój adres e-mail. Wszystkie zebrane przez nas dane są przechowywane na chronionym serwerze.

W celu zabezpieczenia danych pozostawianych przez naszych Klientów, używamy bezpiecznego systemu sprzedaży internetowej szyfrowanego za pomocą protokołu. Dzięki temu wszystkie przesyłane dane, jak nazwisko, czy adres nie mogą zostać przeczytane przez niepowołane osoby.

 

Pliki Cookie

Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej o ciasteczkach w Polityce cookies.


Przysługują Ci następujące prawa:

  1. prawo dostępu do danych i ich poprawiania (art. 15 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r),
  2. prawo do sprostowania danych (art. 16 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r),
  3. prawo do żądania usunięcia danych (art. 17 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r),
  4. prawo do ograniczenia przetwarzania (art. 18 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r),
  5. prawo do przenoszenia danych (art. 20 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r),
  6. prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych osobowych (art. 21 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r),
  7. prawo do wniesienia skargi do organu nadzoru (obecnie Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych) GIODO.

Wszelkie pytania związane z przetwarzaniem Danych osobowych lub wykonywaniem praw w zakresie prywatności, prosimy kierować do Inspektora Ochrony Danych RajdowySklep.pl pod adresem: Polna 95, 62-052 Komorniki lub pod adresem e-mail info@rajdowysklep.pl
 


Przejdź do strony głównej